Nieuwsberichten

Cheque voor Hospice Duurstede

Zaterdag 24 februari 2018 mocht team AMAZING namens de Stichting Roparun een cheque van maar liefst 65.000,- euro overhandigen aan voorzitter Jaap Remme van Hospice Duurstede voor de inrichting van hun nieuwe locatie in Wijk bij Duurstede. Een kippenvel moment dat ons motiveert om door te gaan met onze activiteiten voor dat mooie doel!

 


Heuvelrug Totaal

In de editie van Heuvelrug Totaal, november 2017, is een mooi artikel verschenen over Team Amazing.

 

De moeite waard om dit artikel even te lezen.

 

 


UITVERKOCHT

Alweer de 4e editie van Team Amazing’s Disco At The Castle “White Edition”. Een uniek disco event op een geweldige locatie, Het koetshuis van Kasteel Amerongen, met alleen de allerbeste hits.

80’s en 90’s zullen gedraaid worden door DJ ArieB en DJ Rose verzorgd de hits uit de 00’s met begeleiding van Mrtn/V on Sax

En dat allemaal voor het goede doel: “Palliatieve zorg voor mensen met kanker.”

Wees er snel bij want de ervaring leert dat het snel uitverkocht is en op = ook echt op!


AMAZING wijn

Onze evenementencommissie is bij elkaar geweest en heeft twee heerlijke wijnen uitgezocht voor de verkoop Roparun 2018. Twee prachtige wijnen uit Italie!

Primitivo Puglia ‘Gran Sasso’ (Rood) en
Trebbiano d’Abruzzo doc ‘Gran Sasso’ (Wit)

Ook nieuwsgierig om zelf te proeven of om als relatiegeschenk of kerstcadeau weg te geven?

Klik hier voor meer informatie


Nog maar een paar dagen en dan start de 7e Roparun voor team Amazing.

Klik op de  NIEUWSBRIEF TEAM AMAZING en lees onze laatste updates.


Op 13 mei 2017 heeft de koploop opgebracht:


Bij de Highland games hebben onze masseurs een mooi bedrag bij elkaar gemasseerd


Op de basisschool de Sterrenboog in Doorn is dankzij de enorme inspanning van de kinderen een prachtig bedrag bij elkaar gelopen.


Stichtse Courant 27-02-2017

Onder toeziend oog van nagenoeg alle teamleden van Team AMAZING – deelnemer Roparun 2017 – zijn dinsdagavond in Café-Restaurant Buitenlust in Amerongen een 50-tal fleecedekens aangeboden aan Hospice Duurstede. Klik op het artikel om het hele artikel te lezen.


FANTASTISCH!! Tijdens onze Disco at the Castle hebben we met elkaar een fantastisch bedrag bij elkaar gedanst en gegokt voor de Stichting Roparun. Met enorm veel plezier kunnen wij jullie melden dat de opbrengst van dit geweldige evenement € 6.235,50 is geworden!!

Natuurlijk willen wij nog één keer iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt bedanken: locatie Buitenplaats Amerongen, DJ Arie Bon en DJ Rose met Saxo Tijn, Casinoverhuur Nederland, licht en geluid van Esgro en Go Rental , ontwerp poster en kaart Allround Styling, Sander Peters Fotografie, prijzen van Restaurant Bentinck en Deur FD, een paar anonieme sponsoren, niet te vergeten de allerlekkerste frieten van Cafetaria de Brabander en natuurlijk alle gasten.

Wij verheugen ons nu al op de volgende editie! Graag tot volgend jaar!