Welkom bij Team AMAZING!

Slotclip 2020 – Roparun


Team AMAZING is één van de 325 deelnemende teams aan de ROPARUN. Een estafetteloop van Parijs of Bremen naar Rotterdam met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor palliatieve zorg aan mensen met kanker onder het prachtige motto:

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Voor Team AMAZING wordt de deelname aan de ROPARUN in 2021 een hele bijzondere! Het wordt namelijk de 10e keer dat wij gaan meedoen aan dit prachtige ”avontuur voor het leven”.

Op dit moment zijn wij al weer volop in training De kalender staat nog niet zo vol met mooie activiteiten omdat Corona nog teveel onzekerheden met zich mee neemt.

WINNAAR SPORTSTIMULERINGSPRIJS UTRECHTSE HEUVELRUG

Als klap op de vuurpijl in dit jubileumjaar heeft Team AMAZING de Sportstimuleringsprijs van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug gewonnen. Tijdens het Sportgala op vrijdag 7 februari werd de prijs met bijbehorende cheque door wethouder Sport Chantal Broekhuis overhandigd aan teamcaptain Theo Deur. Een mooie erkenning en beloning voor 10 jaar inzet.

Wilt u weten wat de Roparun inhoudt? Kijk dan onderstaande animatie.


Via deze site houden wij u op de hoogte van alle sponsoractiviteiten, trainingen en ontwikkelingen van Team AMAZING. Check onze kalender voor een overzicht van alle activiteiten!

U kunt ons – nog steeds – op verschillende manieren steunen door:

Wilt u meer informatie over het team of sponsor, neem dan contact op met Theo Deur via info@teamamazing.nl of 06-53 74 06 02

Blijf ons volgen! Dit kan ook via:      


HOOFDSPONSOREN